Zahraničné investície ako súčasť ekonomiky Slovenska - Šustr, Martin, 1980-
Zahraničné investície - faktor, ktorý zohral významnú úlohu v procese transformácie. Zahraničné investície ako jedno z možných východísk na zabezpečenie cieľov hospodárskej politiky. Zahraničné investície v podmienkach Slovenskej republiky. Prílev priamych zahraničných investícií v období rokov 1993-2005. Mzdové náklady ako významný faktor vplývajúci na umiestnenie investícií v krajine. Dôležitosť kvality podnikateľského prostredia a vymožiteľnosti práva.