Daň z pridanej hodnoty - praktické príklady - Bolgáč, Ján, 1959-
Praktické príklady týkajúce sa platenia dane z pridanej hodnoty na príklade firmy Silver - CZ, s.r.o. Prehľadná tabuľka odpočítania dane z pridanej hodnoty. Tlačivo daňového priznania - daň z pridanej hodnoty.