Alternatívne energie
Špeciálna príloha venovaná využívaniu alternatívnych energií. Využívanie obnoviteľných zdrojov a životné prostredie. Energetické centrum Bratislava a jeho úloha. Bioenergia, biomasa, biopalivá. Energia všade okolo nás - slnečná energia, vodná energia, geotermálna energia, veterná energia. Ekoparky.