New form of education in new branch of law - computer law - Ondrejková, Anna
Vzdelávanie a výchova zohrávajú významnú úlohu v politike Európskej únie. Význam e-vzdelávania v Európskej únii. Významná úloha učiteľov vo vzdelávacích systémoch. Niektorí učitelia majú obavy z implementácie informačných a komunikačných technológií do vzdelávania. Významná úloha učiteľa vo vzdelávacom procese aj v minulosti. Súčasná podpora kurzov e-vzdelávania na Slovensku. Nová forma vzdelávania - e-vzdelávanie - v počítačovom práve.