Aplikácia didaktických zásad vo výučbe účtovníctva na vysokej škole - Kicová, Marianna
Uplatňovanie didaktických zásad vo výchovno-vzdelávacom procese a ich dôležitosť z hľadiska zvyšovania kvality výchovno-vzdelávacieho procesu. Charakteristika, členenie a význam didaktických zásad vo výchovno-vzdelávacom procese z hľadiska ich uplatnenia vo výučbe na vysokej škole. Aplikácia didaktických zásad vo výučbe účtovníctva na vysokej škole.