Transfer kreditného rizika pomocou špecifickéhu typu derivátu - Markovič, Peter, 1974-
Podstata kreditného rizika. Transfer kreditného rizika a kreditné deriváty. Swap kreditného zlyhania. Swap všetkých výnosov. Kreditná opcia.