Vývoj a prognóza platov na marketingových pozíciách - Hrušovská, Dana, 1964-
Zhodnotenie výsledkov prieskumu PayWell, ktorý sledoval vývoj platov na marketingových pozíciách. Vyhodnotenie najlepšie platiaceho sektora. Preferencie zamestnaneckých výhod. Regionálne rozdiely. Analýza reklamných výdavkov.