Medzinárodný marketing a potreba marketingového plánovania - Štofaniková, Martina
Aktuálna problematika medzinárodného marketingu. Koncepcia marketingového manažmentu. Marketingové plánovanie. Marketingové plánovanie podľa Philipa Kotlera. Obsah marketingového plánu.