Slang ako súčasť vnútropodnikovej komunikácie v multinacionálnych podnikoch - Vérffy, Michal
Problematika vnútropodnikovej komunikácie ako predmet skúmania možností zvyšovania výkonnosti podniku a ako zdroj motivácie manažérov a zamestnancov. Slang ako špecifikum vnútropodnikovej komunikácie. Výsledky prieskumu v spoločnosti Dell, s.r.o.