Plánovanie rozvoja zamestnancov a spôsoby ich vzdelávania - Pötheová, Petra
Analýza súčasného stavu systému vzdelávania a rozvoja zamestnancov v Slovenskej legálnej metrológii, n.o. Dotazníkový prieskum názorov zamestnancov SLM, n.o. na existujúci systém vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Zhodnotenie súčasného stavu systému vzdelávania a návrh opatrení na zvýšenie jeho efektívnosti. Aplikácia nových prístupov v podnikovom vzdelávaní.