Dôležité charakterové vlastnosti a podstatné zručnosti osobnosti efektívneho lídra 21. storočia - Priečková, Katarína, 1983-
Lídri ako vodcovské osobnosti, ktoré dokážu vytvoriť rovnováhu medzi osobným talentom, odborným vzdelaním a nadobudnutými profesionálnymi zručnosťami. Líderské kompetencie minulého desaťročia. Súčasní lídri 21. storočia.