Informačné zabezpečenie rozhodovania v podnikovom manažmente - Jankelová, Nadežda, 1966-
Dotazníkový prieskum o využívaní informačnej podpory v rozhodovaní manažmentu slovenských podnikov. Výsledky výskumu. Zdroje informácií pre manažérske rozhodovanie. Informačné systémy na podporu rozhodovania.