Výsledky SPACE analýzy vo vybraných odboroch potravinárskeho priemyslu - Meravá, Eva
Pre posúdenie konkurenčnej schopnosti agropotravinárskych podnikov na domácom trhu bola zvolená metóda SPACE analýza. Predmetom analýzy bola situácia v mlynskom, mäsovom a mliekarenskom priemysle v rokoch 2001-2005. Analýzou výsledkov autorka získala zaradenie priemyslu do jednotlivého postavenia a vybrala najvhodnejšiu stratégiu pre podniky tohto odboru.