Zdokonalenie systému reportingu aplikáciou vizualizačnej techniky "Traffic lighting" - Budinský, Michal
Nástroje Business intelligence podporujúce tvorbu reportov. Aplikácia vizualizačnej techniky "Traffic lighting". Príprava údajov pre tvorbu grafu. Vytvorenie stĺpcového grafu. Formátovanie stĺpcového grafu. Doplnenie značky cieľového výkonu do grafu.