Plánovanie v trhovej ekonomike nie je prežitok - Blašková, Mária
Vymedzenie pojmu plánovanie v ekonomickej teórii. Makroekonomické plánovanie. Skúsenosti z praxe plánovania vybraných štátov. Stručná charakteristika plánovania v Japonsku. Írsko ako príklad využitia plánovania. Význam plánovania ako súčasť hospodárskej politiky Slovenskej republiky.