Osobnosť učiteľa (lektora) v cvičnej firme pre absolventov - Horáčková, Alena
Skúsenosti autoriek z lektorovania kurzov projektu ESF cvičná firma pre absolventov. Úloha učiteľa v cvičnej firme na základe normatívneho a analytického prístupu. Špecifické postavenie učiteľa v cvičnej firme. Spôsobilosti a schopnosti lektora.