Logistika ako súčasť finančného rozhodovania podniku - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Logistika ako systémová disciplína. Finančná logistika. Informačná logistika vo finančnom rozhodovaní. Tendencie v riadení podnikových finančných útvarov.