Trh práce v kontexte globalizačných procesov - Husáková, Mária
Vybrané výzvy Európskej únie v kontexte globalizácie (nezamestnanosť, politika zamestnanosti, pružnosť pracovných trhov). Pracovný trh SR. Miera evidovanej nezamestnanosti. Napĺňanie stratégie EÚ v podmienkach SR zamerané na 4 oblasti: rast vedomostného potenciálu, posilnenie politík zameraných na tvorbu pracovných miest, uplatnenie flexibility vo vzťahu k trhu práce, zvýšenie účinnosti opatrení aktívnej politiky trhu práce.