Úverové riziko vo vzťahu banky a klienta - Bešinová, Zuzana
Nezastupiteľná úloha úverových zdrojov bánk v rozvoji podnikania. Podstata úverového rizika. Riziko platobnej neschopnosti. Riziko možnej straty majetku. Riziko poklesu tvorby čistého zisku. Risk management - riadenie rizika v banke. Indikátory hodnotenia úverového rizika.