Rozvoj nových funkcií preferenčných regionálnych obchodných dohôd v ére dynamizujúcej sa globalizácie - Kosír, Igor
Skúsenosti predvojnového uplatňovania preferenčných regionálnych obchodných dohôd. Integračná a asociačná funkcia preferenčných regionálnych obchodných dohôd. Komplexná funkcia preferenčných regionálnych obchodných dohôd. Globalizačná funkcia preferenčných regionálnych obchodných dohôd.