Monitoring názorov a potrieb zamestnávateľov - prezentácia výsledkov - Velichová, Ľudmila
Prezentácia výsledkov monitoringu názorov a potrieb zamestnávateľov, ktorý uskutočnil realizačný tím pracovníkov Katedry pedagogiky NHF EU v Bratislave v rámci projektu ESF ("Implementácia požiadaviek regionálneho trhu práce do ekonomického vzdelávania so zameraním na obchodné akadémie v SR"). Závery vyvodené z analýzy výsledkov monitoringu potrieb zamestnávateľov regionálneho trhu práce.