Nehnuteľnosti a DPH v Slovenskej republike - Bisová, Karin
Základné pravidlá v oblasti dane z pridanej hodnoty, ktoré dnes platia pri transakciách s nehnuteľnosťami na Slovensku so zameraním na dodanie stavby a prevod nehnuteľnosti. Dodanie stavby na pozemku zákazníka. Dodanie stavby vrátane pozemku, na ktorom stavba stojí. Dodanie pozemku. Dodanie stavby pre zákazníka z iného členského štátu alebo z tretieho štátu.