Interakcie rozpočtovo-kapitálových a finančných rozhodnutí v dlhodobom finančnom pláne podniku - Kráľovič, Jozef
Formulovanie finančných cieľov podniku. Konzistencia finančných cieľov. Zabezpečenie vzájomných väzieb rozpočtovo-kapitálových a finančných rozhodnutí. Stručná charakteristika uplatňovaných metód a modelov v spoločnosti A, B, C.