Zákon z 25. októbra 2007 o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov
Základné ustanovenia. Audítor, audítorská spoločnosť a asistent audítora. Výkon auditu. Previerka zabezpečenia kvality auditu, výkon dohľadu a medzinárodná spolupráca. Komora audítorov, úrad. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k novému zákonu o audítoroch.