Ochranná známka-významná súčasť nehmotného majetku podniku - Križan, Martin
Stručná charakteristika ochrannej známky, jej funkcie a spôsob jej ochrany. Poukázanie na význam a poslanie ochranných známok z podnikateľskej perspektívy. Príspevok je orientovaný prakticky a na dosiahnutie maximálnej výpovednej hodnoty okrem spracovaných materiálov sú použité aj obrázky a ilustrované príklady, ktoré by mali obohatiť rozobranú problematiku.