Společným podnikáním k transferu znalostí - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Spoločné podnikanie včera a dnes. Znalosti podliehajúce transferu. Delenie znalostí na explicitné, implicitné a tacitné (skryté) znalosti. Nežiadúci transfer znalostí. Ochrana pred nežiadúcim transferom znalostí.