Nadnárodná štandardizácia účtovného výkazníctva malých a stredných podnikov finišuje - Škultéty, Jozef
Pre ktoré entity sa podľa IFRS používa termín SMEs ( malé a stredné podniky). Odlišné verzus štandardizované účtovníctvo a výkazníctvo. Kritériá SME. Používatelia účtovných závierok SME a ich potreby. Otázky týkajúce sa budovania štandardov SME na báze existujúpceho súboru IFRS. Konkretizácia prístupu k vývoju štandardu pre SME. Dôsledky globálnej štandardizácie malých a stredných podnikov pre Európsku úniu. Aký scenár možno v budúcich rokoch očakávať.