Environmentálne inovácie-budúcnosť v manažmente hodnoty podniku - Molnár, Pavol
Európske ocenenia za environment podnikateľským subjektom. Oblasti oceňovania: oblasť environmetálneho manažmentu, produktová (výrobková) oblasť, oblasť ocenených environmentálne orientovaných inovatívnych procesov - tzv. „zelené“ procesné inovácie, oblasť medzinárodnej spolupráce na inovatívnych projektoch.