Postavenie znalca v daňovom a sociálnom systéme - Majdúchová, Helena, 1963-
Skúmanie postavenie znalca ako fyzickej osoby. Objasnenie daňových povinností znalca, ktoré vyplývajú predovšetkým z daňových zákonov, ako aj postavenie znalca v systéme zdravotného a sociálneho poistenia.