Ochrana hospodárskej súťaže včera a dnes - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Hospodárska súťaž a formy jej možného obmedzovania. Genéza práva hospodárskej súťaže vo svete. Koncepcia práva hospodárskej súťaže Genéza práva hospodárskej súťaže v komunitárnom priestore. Modernizácia európskeho súťažného práva.