Využitie moderných informačných technológií vo výučbe predmetu manažment rizika - Varcholová, Tatiana
Učebný predmet zameraný na novú oblasť manažmentu rizika v študijných programoch fakúlt ekonomického zamerania. Rozvoj informačných a komunikačných technológii a ich vplyv na kvalitu modelovania. Aplikácia systému @RISK pri analýze rizika. Práca s neistotou v systéme @RISK. Ilustrácia konkrétnych grafických a tabuľkových výstupov vytvorených pomocou programového systému @RISK na príklade modelovania rizika pre investičný projekt.