Izrael známy naznámy - Krajmerová, Eva
Charakteristika štátu Izrael. História štátu. Spolupráca Izraela s EÚ. Ekonomická spolupráca so Slovenskom. Obchodné zvyklosti izraelských obchodníkov. Základná špecifikácia trhu. Praktické rady pre návštevníkov Izraela.