Činitele pôsobiace na konkurenčnú úspešnosť produktov na trhu - Mlákay, Jozef
Charakteristika rozhodujúcich činiteľov z hľadiska konkurenčnej stratégie. Odbytová a marketingová stratégia. Komunikačná a výrobková stratégia. Charakteristika a ciele rozhodujúcich činiteľov z hľadiska komerčnej úspešnosti produktov. Technické chápanie inovácie. Podporné činitele komerčnej úspešnosti produktu.