Miestne združenia cestovného ruchu v Chorvátsku a na Slovensku - Michálková, Anna, 1968-
Organizácia cestovného ruchu v Chorvátsku. Miestne združenie cestovného ruchu v Chorvátsku. Ciele miestneho združenia cestovného ruchu. Komparácia miestnych združení cestovného ruchu v Chorvátsku a na Slovensku.