Feminine agro-tourism cooperatives in Greece - Florou, Giannoula
Pôsobenie ženských družstiev v Grécku, ktoré sa špecializujú na agroturistiku. Sociálny, ekonomický a legistaívny rámec pôsobenia týchto družstiev. Oblasť pôsobenia, ciele, organizačná štruktúra, problémy a možnosti vývoja ženských agroturistických družstiev v Grécku. Výsledky dotazníkového prieskumu.