Stratégia cestovného ruchu po novom
Zásady pre štátnu politiku rozvoja cestovného ruchu. Problémy cestovného ruchu na Slovensku. Vízia rozvoja cestovného ruchu na njbližšie roky. Medzinárodná spolupráca v cestovnom ruchu. Politika cestovného ruchu v EÚ.