Souhra mezi generacemi přináší firmám úspěch - Přikryl, Jan
Starnutie spoločnosti - najvýraznejšia demografická zmena, ktorá čaká vyspelé krajiny v tomto storočí. Začína éra starších žien. Nevyhnutnosť prehodnotiť vzťah k riadeniu pracovných kolektívov. Spoločné črty generácií. Ako riadiť starších pracovníkov. Zamestnanosť päťdesiatnikov. Mýty o starnutí, realita.