Koncepcia mestského marketingu s aplikáciou v meste Trenčín - Moravčík, Miloš
Teoretické vymedzenie marketingu mesta, jeho východiská a jednotlivé koncepcie. Metodológia tvorby mestského marketingu. Marketingová časť Plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Trenčín.