Na motivační programy zaručené recepty neexistují - Štroufová, Soňa
Keď sú pracovníci opýtaní na dôvody, prečo pracujú, budú na prvom mieste v zozname peniaze. Existujú však aj iné dôvody. Čo ľudí motivuje k pracovnému výkonu. Nefinančná motivácia a dlhodobý rozvoj. Systém kreditov ako odmena. Zoznam motivátorov. Záruka úspechu - kvalita manažérskej práce.