EU: Akční plán logistiky nákladní dopravy - Kladiva, Jiří
Akčný plán logistiky nákladnej dopravy ako politická iniciatíva Európskej komisie pre zlepšenie efektívnosti a udržateľnosti nákladnej dopravy v Európe. Akcia "e-Freight" a inteligentné dopravné systémy - charakteristika a ciele. Udržateľná kvalita a efektívnosť. Zjednodušenie dopravných reťazcov. Rozmery vozidiel a úložné štandardy. Zelené dopravné koridory pre tovar. Logistika nákladnej dopravy v mestách. Pohľad do budúcnosti.