Príspevok k atraktivite - Loydlová, Miroslava
Výstavy a veľtrhy poskytujú príležitosť na prezentáciu firmy, jej produktov a služieb a súčasne umožňujú viesť účinnú komunikáciu s obchodnými partnermi a sledovať vývojové trendy na trhu v príslušnej oblasti Ide o syntézu nástrojov podpory predaja a metód public relations. Dva základné typy výstavných podujatí - veľtrhy zamerané na konečného spotrebiteľa, odborné veľtrhy. Význam sprievodných podujatí výstav a veľtrhov, ktoré vytvárajú ich pridanú hodnotu.