ČR: vklady převažují, ale méne
Banková bilancia českých peňažných ústavov zaznamenala v posledných rokoch mierny pokles stále dominantného podielu vkladov na celkových zdrojoch bánk. Pokles miery úspor. Vplyv konjuktúry na rast úspor. Pôsobenie inflácie. Úspory a dlhy.