Prispôsobivosť LMS Moodle užívateľovi - Trochanová, Hana
Prostredie výučby e-learningu robí študentom často problémy pre ich nedostatočné technické a hlavne informatické znalosti. Ale aj niektorí vyučujúci tútori mávajú problém sa v začiatkoch zorientovať v prostredí. Z toho dôvodu je dobré sa pri tvorbe či správe e-learningového kurzu zamerať na čo najväčšie zjednodušenie a sprehľadnenie kurzu v očiach študujúceho ale aj vyučujúceho. Možnosti prispôsobovania moodle v príspevku sú len nenáročnými krokmi pre ďalšie priblíženie e-learningu užívateľovi a uľahčenie jeho štúdia príjemným jednoduchým prostredím s patričnou rôznorodosťou formy materiálov určených k výučbe.