Modely cenovej regulácie sieťových odvetví - Fendek, Michal
Problematika cenovej regulácie na trhu sieťových odvetví. Prezentácia typov modelov regulácie, ktoré generujú hranice pre maximálnu úroveň primeraného zisku regulovanej firmy na základe analýzy jej celkových nákladov.