Inovácie a trvalo udržateľný rozvoj - Jirásková, Soňa
Problematika princípov trvalo udržateľného rozvoja spoločnosti a ich odraz v inovačných aktivitách podnikov. Inovácie a ich riadenie sú súčasťou celkových činností v podnikoch, pričom tieto aktivity sú nevyhnutné pre trvalú existenciu podnikov. V súčasnosti sa zdôrazňuje fakt, aby inovačné snahy boli v súlade i s princípmi trvalo udržateľného rozvoja.