Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - Tomiová, Sandra
Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie sú upravené osobitným zákonom č. 82/2005 Z.z. ... v znení neskorších predpisov. Výklad pojmov. Kontrola nelegálnej práce.