Bezpečnosť informačných technológií vo vodnej doprave - Bariak, Miroslav
Zavedenie informačných technológií do vodnej dopravy (RIS - River information services). Cieľ tohto procesu. Informačná bezpečnosť a jej aplikácia vo vodnej doprave.