Globální dodavatelský řetězec: Jakou cestou jdou progresivní společnosti?
Záujmy globálnych dodávateľských reťazcov. Problematika transparentnosti dodávateľského reťazca. Ochrana hrubých marží. Flexibilita v logistike. Programy financovania. Využívanie technológií pre globálne dodávateľské reťazce.