Poistenie bankových úverov - Šipkovská, Janette
Výhody spolupráce bánk a poisťovní. Ponuka viacerých služieb pod jednou strechou. Ponuka rizikového životného poistenia k úverom z banky. Rizikové životné poistenie s klesajúcou poistnou sumou a s konštantnou sumou. Neživotné poistenie.