Finančné deriváty a Black Scholesova metóda - Koma, Jozef
Ohodnocovanie záväzkov poisťovní modernými metódami. Využitie metód založených na stochastickom prístupe, ktoré sú požiadavkou IFRS, Solventnosti II a EEV. Alternatíva v podobe analytických rovníc pri oceňovaní finančných derivátov a ohodnocovaní záväzkov.